Dream


nothing~

Thursday, 31 May 2012 @ 12:41 | 0 Dreamer




ASSALAMUALAIKUM EVERYONE !
*brrbrrbrr*
pagi2 mcm ni mmg perut aku kuat laparr :]
cuti yang membossankan , miss my friends NOT school :3
actually pelik dengan diri sendiri , bila sekolah nak cuti bila cuti pulak nak skolah , haihhh school life katekan -.-
Kawan aku kan dah 2 orang pergi umrah , dulu Bad noww, Mui`z pulak :)
Semoge Mui`z selamat lah kat sane :')
Aku harap still dpt jumpe lagi die hari Ahad malam tuu , Insyaallah ^,^
HEY LOOK :D---->




Hey miss cikgu hidayatii , nak buat presentation lagii :p



Older Post | Newer Post
Disclaimer




Hello,thanks visit :)dont make taik here thanks! :3
[ twitter ]

HomeAboutStuffThem

Footprints

Paste your cbox code here , maxsimum width 240 .

Credits


Template : Adam Zailani
Header : Aien Minhoo
Others : ΔΔΔΔ